Home » Wandtegels
Wandtegels

Wandtegels

Voor keuken en badkamer

Spenkelink Tegels beschikt over een uitgebreid assortiment wandtegels in alle soorten en maten. Voor ieder interieur vindt u in onze webshop passende wandtegels. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw keuken, toilet of badkamer. Wandtegels voor de badkamer moeten een andere uitstraling hebben dan wandtegels voor in de keuken, daarom hebben wij een uitgebreid assortiment. Dan zit er iets bij voor iedereen! In de webshop van Spenkelink vindt u wandtegel collecties van prachtige natuursteen tegels, keramische tegels en leveren wij vele topmerken, waaronder bijvoorbeeld La Fabbrica, Pastorelli, Sichenia, Panaria en Kronos. Ook voor Muretto tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij proberen voor elk huis en elke stijl de mooiste muurtegels te leveren.

Toch liever een anders soort muurtegel?

Wij voeren een collectie mozaïektegels, waarmee u uw muren kunt voorzien van een extra speels effect. Bekijk onze tegelcollectie hieronder. Aan de linkerkant kunt u eventueel een filter toepassen op maat, kleur of materiaal. Wilt u graag geadviseerd worden in de keuze van uw wandtegels? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.


De producten worden geladen, even geduld aub.

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman