Home » Vloertegels
Vloertegels

Vloertegels

Vloertegels zijn essentieel in uw badkamer, maar ook in uw keuken of woonkamer kunnen vloertegels zorgen voor een stijlvolle en makkelijk onderhoudbare vloer. Vloertegels geven iedere ruimte een uniek karakter en vormen zo de basis van uw interieur. In onze webshop vindt u een ruim assortiment tegels in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Grote vloertegels zijn met name geschikt voor modern ingerichte ruimtes, terwijl kleinere tegeltjes het best tot hun recht komen in een landelijk interieur. Het mixen van deze stijlen is momenteel erg populair. U kunt bij onze tegelhandel een complete tegelvloer helemaal naar wens samenstellen.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij bieden u hoogwaardige tegels voor uw woonkamer, keuken en wij hebben de mooiste badkamertegels en vloertegels. Daaronder zijn ook enkele populaire merken, zoals bijvoorbeeld Pastorelli, Sichenia, Cerdomus, Rak Ceramics, Ragno, La Fabbrica, Flaviker, Casa Dolce Casa en Kronos. U kunt bij ons dus precies het soort tegels kopen wat u zoekt! Veel van onze vloertegels zijn vorstvrij en dus ook geschikt om door te leggen naar buiten, bijvoorbeeld op het terras. Wilt u meer weten over de mogelijke toepassingen van een specifieke vloertegel, neem gerust contact met ons op. Onze producten zijn geschikt voor binnen en buiten. Zo kunt u de tegelvloer aanleggen die u helemaal naar eigen smaak heeft uitgezocht.

Complete tegelvloeren

U bent bij ons dus niet alleen voor verschillende tegels aan het goede adres, wij kunnen ook speciale tegelvloeren samen met u samenstellen. De maten, soorten en kleuren kunnen zoals hierboven ook beschreven is, helemaal naar wens uitgezocht worden! De meest complete en naar wens gemaakte tegelvloer kunt u bij Spenkelink vinden! maar ook voor  goekope vloertegels bent u bij ons aan het goede adres!


De producten worden geladen, even geduld aub.

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman