Projecten

Tegelspeciaalzaak Spenkelink realiseert dagelijks een prachtig stuk vakwerk. Bij zowel particulieren als aannemers en instellingen hebben wij reeds talrijke indrukwekkende tegelprojecten voltooid. Hieronder vindt u een selectie van recente projecten van Spenkelink.

Museum Ton Schulten, Ootmarsum
Een imposant museum vraagt om bijzondere tegels en vakkundig tegelzetwerk. Momenteel zijn de tegelzetters van Spenkelink druk in de weer om de wanden en vloeren in het Museum Ton Schulten van tegels te voorzien. Dankzij ons tegel totaalpakket (inclusief tegelzetten) komen de schitterende schilderijen van Ton Schulten binnenkort nóg beter tot hun recht.

Dancing Bruins, Saasveld
Elke zondagavond is het weer raak bij Bruins: dan wordt de discotheek druk bezocht door feestgangers die de boel flink op stelten zetten. De wanden, maar vooral ook de vloeren moeten dus tegen een stootje kunnen. De vloertegels die Spenkelink hier heeft gezet in o.a. de toiletruimtes zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een extra hoge slijtklasse.

Beautyfarm De Kroesweffer, Vasse
Een oase van rust waarin iedereen even helemaal tot zichzelf kan komen: dát wil beautycentrum De Kroesweffer zijn voor haar klanten. Om de uitstraling van de sauna- en wellnessruimtes optimaal bij deze missie te laten aansluiten, is er veelal gekozen voor een klein formaat tegels in natuurlijke kleuren. Het resultaat? Een modern, warm interieur dat uitnodigt tot ontspannen.

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman