Over Spenkelink

Bent u op zoek naar hoogwaardige vloer- of wandtegels voor in uw huis of tuin? In het omvangrijke aanbod tegels van Spenkelink vindt u gegarandeerd de tegel die aan al uw wensen voldoet. Naast een ruime keuze in wand- en vloertegels, bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring is Spenkelink namelijk dé tegelhandel van Nederland! Daarnaast onderscheiden wij ons door:

Uitstekende service

Deskundig advies

Kwaliteit tegels

Snelle levering

Scherpe prijzen

Onze expertise en het jarenlange succes van onze tegelspeciaalzaak in Ootmarsum, hebben ons doen besluiten onze tegelcollectie ook via internet aan te bieden. In onze webshop vindt u ondere andere wandtegels, vloertegels, tegels van natuursteen en mozaïektegels. Benieuwd? Kijk dan gerust eens rond op onze site. Voor advies of vragen over onze tegels kunt u gebruik maken van onze virtuele adviseur, of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Bekijk onze tegels in de showroom

Wilt u de tegels liever in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Ootmarsum (Twente). Hier kunt u in alle rust onze collectie wand- en vloertegels bekijken. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de tegels die bij uw interieur
passen. Tegels die we op voorraad hebben, kunt u direct uit onze winkel mee naar huis nemen.

» Onze openingstijden vindt u hier.

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman