Home » Mozaiektegels
Mozaiektegels

Mozaiektegels

Mozaïek tegeltjes zijn weer helemaal terug! En ze staan garant voor eindeloze mogelijkheden. Of u nu een speels effect of extra kleur in een ruimte wilt aanbrengen, het accent wilt leggen op bepaalde elementen of een exclusieve uitstraling wilt creëren: met mozaïektegels kan het allemaal. Mozaïeken tegels komen op vrijwel elke muur goed tot hun recht, maar zijn vanwege hun kleine formaat bijzonder geschikt voor ronde wanden. Het moderne mozaïek kan vrijwel net zo snel worden geplaatst als andere tegelsoorten.

Mozaïek in de badkamer?

Spenkelink Tegels heeft mozaïektegels in vrijwel alle kleuren. Er is mozaïek in hoekige en ronde vormen verkrijgbaar. Qua materiaal heeft u de keuze uit glas, natuursteen, keramiek of een combinatie hiervan. Met mozaïek kunt u in iedere stijl een bijzonder effect realiseren! Wij hebben speciale glasmozïek tegels die een zeer speciaal effect geven en zeer mooi zijn voor in de badkamer! Bij ons kunt u de mooiste mozaïek tegels en design tegels kopen! Neem snel een kijkje in het assortiment en laat je inspireren! Toch iets meer ondersteuning nodig? Geen probleem, u bent van harte welkom in de showroom van onze tegelhandel! Wij beantwoorden graag al uw antwoorden.


De producten worden geladen, even geduld aub.

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman