Tags » wandtegels badkamer

Wandtegels badkamer: volop keuze

Bent u op zoek naar wandtegels voor de badkamer? Bij Spenkelink Tegels heeft u volop keuze. Wij bieden wandtegels van diverse grote merken, waaronder bijvoorbeeld Pastorelli, Sichenia, La Fabbrica en Kronos.

Badkamer wandtegels kopen

Onze wandtegels zijn zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. Vanzelfsprekend vindt u in onze webshop een ruim assortiment tegels in alle denkbare kleuren en maten. Bekijkt u de wandtegels liever in het echt dan ze te kopen in een webshop? In onze winkel in Ootmarsum (Twente) kunt u alle tegels in het echt bekijken. Onze medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar om u te adviseren in uw keuze.

Volop keuze in wandtegels voor de badkamer

Wij leveren badkamertegels in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit tegels van glas, natuursteen, keramiek of een combinatie daarvan. Ook vindt u in onze webshop diverse mozaïek badkamertegels.

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

De voordelen van bestellen in onze webshop

Kiest u voor wandtegels van Spenkelink Tegels, dan profiteert u van enkele belangrijke voordelen. 

  • In de regio Twente profiteert u altijd van GRATIS bezorging van uw nieuwe wandtegels.
  • In de rest van Nederland vragen wij voor het bezorgen een kleine bijdrage. Bij bestellingen vanaf € 750,- is bezorging altijd gratis (in heel Nederland)!
  • Veilig online afrekenen via iDeal, Paypal of overboeking.
  • Garantie op het vervoer van de tegels. Beschadigde tegels worden kosteloos vervangen!
Bekijk ook ons volledige assortiment wandtegels, vloertegels en mozaïektegels. U kunt op deze pagina's de tegeltjes eenvoudig filteren op kleur, afmeting of materiaal. 

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman