Tags » pastorelli tegels

Pastorelli vloertegels

Pastorelli is een Italiaans bedrijf dat al sinds 1967 vloertegels en wandtegels fabriceert. De Italiaanse Pastorelli tegels zijn gemaakt van keramiek maar hebben een natuurstenen uitstraling. Dit maakt de vloertegels minder kwetsbaar dan echt natuursteen. Ook kunt uPastorelli keramische tegels makkelijker onderhouden dan natuursteen. Met een Pastorelli tegel haalt u dus de warme sfeer van natuursteen tegels in huis, maar heeft u het gemak van keramische tegels. Hierdoor zijn Pastorelli tegels erg populair voor toepassingen in de keuken, badkamer, toilet, woonkamer en serre. Wanneer u Pastorelli koop, weet u zeker dat u écht goed zit. De tegels van Pastorelli zijn gegarandeerd van een zeer hoge kwaliteit en elke tegel straalt luxe uit.

Pastorelli Duomo vloertegels

In onze webshop vindt u Pastorelli Duomo vloertegels die leverbaar zijn in verscheidene aardetinten. Doordat er een structuur design op de tegel is aangebracht heeft de Pastorelli Duomo de uitstraling van een authentiek natuursteen vloertegel.

Assortiment Pastorelli tegels

Hieronder vindt u de Pastorelli tegels die Spenkelink Tegels momenteel levert. Heeft u interesse in een andere Pastorelli tegel die momenteel niet in onze webshop staat? Neem dan contact op zodat wij kunnen aangeven of we de Pastorelli tegel van uw keuze alsnog kunnen bestellen, vaak is dit wel het geval.

Wilt u toch graag meer informatie over Pastorelli tegels of wilt u de tegels van Pastorelli of een andere fabrikant bekijken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom!

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Series Pastorelli tegels

Naast de Pastorelli Duomo tegels zijn er meer series van Pastorelli zoals Pastorelli Himalaya, Pastorelli Quarz, Pastorelli Lithos, Pastorelli Stone, Pastorelli Le Porcellane Smaltate, Pastorelli Progetto Tradizionale en Pastorelli Habitat.

Alternatieven voor Pastorelli tegels

Bent u op zoek naar vloertegels met een natuursteen uitstraling? We leveren naast Pastorelli tegels ook andere merken vloer- en wandtegels met een natuurstenen look. Bekijk ook eens:

Gratis avdies

Wilt u graag advies bij de keuze van de tegels? U bent van harte welkom in onze showroom waar onze medewerkers u graaf helpen. Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen voor advies: 0541-291869

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman