Tags » natuursteen tegels

Bekijk ons assortiment natuursteen tegels

Natuursteen tegels zorgen voor een vloer of wand met karakter. Elk type steen heeft namelijk zijn eigen uitstraling, structuur en eigenschappen. Doordat geen enkele natuursteen tegel hetzelfde is, wordt het natuurlijke karakter van de tegel versterkt. De  tegels verschillen onderling namelijk iets in structuur en kleur.

Natuursteen tegels zijn zowel verkrijgbaar in vloertegels, natuursteen wandtegels en natuursteen mozaïek. De toepassingen van natuursteen zijn oneindig, omdat deze tegelsoort geschikt is voor gebruik buiten en binnen. Bijna alle natuursteen tegels kunnen tegen vorst. Ook kunnen ze gebruikt worden voor vloerverwarming, en zijn dus ook geschikt voor de woonkamer en badkamer.

We nodigen u van harte uit omeenm kijkje te nemen in onze showroom. We kunnen u dan ook voorzien van (kleur)advies bij uw keuze!

Prijs op aanvraag
» Bekijk
€ 30,56 per matje
» Bekijk
€ 17,24 per matje
» Bekijk
€ 17,34 per matje
» Bekijk
€ 17,24 per matje
» Bekijk

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman