Tags » kronos tegels

Kronos Ceramiche tegels

Bent u op zoek naar vloertegels of wandtegels met een uitstraling van natuursteen? De Kronos keramische tegels onderscheiden zich van andere merken, omdat het keramische tegels zijn die sprekend lijken op natuursteen tegels. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze makkelijker in onderhoud zijn en minder kwetsbaar.

Kronos is een relatief jong merk (sinds 1980) die toch al een grote naam heeft in de tegelbranche. De Kronos Ceramiche tegels zijn namelijk uniek en onderscheidend. Kronos heeft er namelijk voor gezorgd dat liefhebbers van natuursteen deze uitstraling kunnen combineren met de gemakken van keramische tegels.
 

Assortiment Kronos Ceramiche tegels

Hieronder vindt u een overzicht met Kronos Ceramiche vloertegels en Kronos Ceramiche wandtegels die wij standaard leveren. Heeft u een andere Kronos Ceramiche tegel gezien die u nog mooier vindt? Neem dan contact met ons op, dan overleggen we of we de betreffende tegel alsnog voor u kunnen bestellen.

Bekijk onze collectie Kronos Ceramiche tegels

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de keramische tegels van Kronos Ceramiche te bekijken. In onze showroom voorzien we u van advies over bijvoorbeeld kleurgebruik,  tegelformaat en eventuele alternatieven van de Kronos Ceramiche tegels. Voor ons is het allerbelangrijkste dat u de vloer of wand van uw wens krijgt. Daar dragen onze medewerkers graag hun steentje aan bij.

Alternatieven voor Kronos Cermiche tegels

Bent u op zoek naar vloertegels met een natuursteen uitstraling? Naast Kronos Cheramiche tegels ook andere merken wand- en vloertegels met een natuurstenen look. Bekijk ook eens:

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman