Tags » goedkope wandtegels

Bekijk ons assortiment met goedkope wandtegels

Goedkope wandtegels vindt u in de webwinkel van tegelspeciaalzaak Spenkelink. De onderstaande wandtegels zijn goedkoop én van een hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit onder andere grijze tegels, zwarte tegels en witte tegels voor het betegelen van de wand in bijvoorbeeld uw badkamer of toilet.

Bij het uitzoeken van goedkope wandtegels adviseren wij niet alleen naar de prijs te kijken. Ook is het belangrijk om na te denken over de sfeer die u wilt neerzetten in uw badkamer of toilet. Wandtegels zijn daarin namelijk erg bepalend. Grote wandtegels zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om een ruime, moderne ruimte te creëren terwijl een kleinere wandtegel beter past in een klassiek of landelijke badkamer of toilet.

In onze showroom kunnen wij u van advies voorzien bij de keuze van uw wandtegels. Uiteraard houden we daarbij rekening dat u goedkope wandtegels zoekt. Wij helpen u dan ook binnen uw budget een goedkope wandtegels te kiezen die voor u de gewenste sfeer en uitstraling biedt.

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

» Bekijk alle goedkope tegels

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman