Tags » glasmozaiek tegels

Glasmozaïek tegels

Glasmozaïek geeft een speelse, sprankelende en vrolijke uitstraling aan uw interieur. Glasmozaïek tegels zijn heel geschikt voor bijvoorbeeld uw toilet of badkamer (sanitaire ruimtes), maar ook voor uw keuken. In onze webshop vindt u glasmozaïek tegels in de meest uiteenlopende kleuren. Ongeacht uw smaak vindt u altijd een kleur die u aanstaat. Mozaïek-tegels van glas hebben een prachtige glans en zijn eenvoudig te onderhouden. 

Dune tegels

De meeste glasmozaïek tegels in onze webshop zijn van het merk Dune. Dit is een Spaans tegelmerk dat gespecialiseerd is in mozaïek-tegels met een bijzonder decoratieve uitstraling. Dune behoort tot de wereldtop als het gaat om mozaïektegels. Er is eigenlijk geen merk met zo'n reputatie als die van Dune. 

€ 40,58 per matje
» Bekijk
€ 28,04 per matje
» Bekijk
€ 24,04 per matje
» Bekijk
€ 36,05 per matje
» Bekijk
€ 37,09 per matje
» Bekijk
€ 28,04 per matje
» Bekijk
€ 34,16 per matje
» Bekijk
€ 24,04 per matje
» Bekijk
€ 29,16 per matje
» Bekijk
€ 25,52 per matje
» Bekijk

Meer mozaïektegels

In de webshop van Spenkelink Tegels vindt u nog veel meer soorten mozaïektegels, veelal gemaakt van natuursteen of keramiek, maar soms ook van bijvoorbeeld metaal of hout. Mozaïektegels lenen zich uitstekend voor eindeloos veel mogelijkheden, een speels effect of het aanbrengen van extra kleur. Mozaïektegels lenen zich voor iedere muur, maar zijn in het bijzonder ook geschikt voor ronde wanden. Door de kleine afmetingen volgt een mozaïek-tegel eenvoudig de vorm van de muur.

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman