Tags » getrommelde tegels

Getrommelde tegels

Er zijn veel verschillende manieren om tegels te produceren. Eén van deze technieken is trommelen. Door dit proces krijgen de tegels een doorleefde, oude en rustieke uitstraling. Getrommelde tegels zijn zeer maatvast, wat het leggen ervan vereenvoudigt, terwijl ze toch een natuurlijke uitstraling hebben.Wilt u graag een vloer met een authentieke uitstraling?  Het voordeel van getrommelde tegels is dat je direct een gezellige sfeer in huis haalt. Deze veelzijdige manier van bewerken levert verschillende mogelijkheden op en is vrijwel geschikt voor elk soort interieur. Van landelijk tot strak en modern, wanneer u kiest voor een tegel met trommel-bewerking kunt u ervan uit gaan dat u kiest voor een tegel die uw interieur warmte en veelzijdigheid biedt.

Productie van getrommelde tegels

Getrommelde tegels worden geproduceerd door de tegels met opzet over elkaar heen te laten tuimelen. Daardoor brengen ze lichte beschadigingen aan en krijgt uw vloer een authentieke, en niet té strakke uitstraling. De tegels worden in een vat gestopt, samen met schuurmiddel en  zijn bijzonder duurzaam en razend populair. De productie van getrommelde tegels gaat al jaren op dezelfde manier, een hoge kwaliteit is gegarandeerd.

La Fabbrica tegels

Zeer populair zijn onze tegels van het Italiaanse merk La Fabbrica. Het ontwerp en design van deze tegels wordt gedaan in Italië. Een merk met wereldfaam, en terecht, want dit merk maakt prachtige (getrommelde) tegels voor in huis! De keramische tegels van La Fabbrica worden gemaakt van porselein. 

Getrommelde tegels online kopen

In onze webshop vindt u verschillende soorten tegels van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod, bekijk dan alle vloertegels en filter op kleur, afmetingenof materiaal. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze in allerlei soorten tegels, getrommeld of niet, de juiste soort afwerking zit er gegarandeerd bij!

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman