Tags » antraciet tegels

Antraciet tegels

De donkergrijze kleur antraciet domineert al enkele jaren de woontrends en interieurtijdschriften. Antraciet laat zich goed combineren met vrijwel iedere accentkleur en leent zich zodoende uitstekend als basiskleur voor een modern en stijlvol huis. Zowel in een badkamer of toilet als in de keuken komt antraciet als basiskleur goed tot zijn recht. 

Antraciet vloertegels

Behalve in uw sanitaire ruimtes of in de keuken zijn er ook prachtige vloertegels op de markt die u kunt gebruiken in uw woonkamer of tuin. Antraciet vloertegels geven een ruimte karakter en sfeer. De juiste accessoires maken uw woning of terras vervolgens helemaal af. 

Sorteren op kleur

Of u nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels of mozaïektegels, in onze webshop vindt u ze allemaal. Bekijk hieronder het totale assortiment of kies voor een specifieke categorie en sorteer op kleur.

Bent u benieuwd hoe de tegels er in het echt uitzien? U bent van harte welkom in onze showroom.

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Prijs op aanvraag
» Bekijk

Antraciet tegels kopen in onze webshop

Antraciet tegels online kopen biedt u veel gemak. U betaalt veilig via iDeal of PayPal. Bestellingen vanaf € 750,- worden waar dan ook in Nederland gratis bij u bezorgd. In de regio Twente is bezorging zelfs altijd gratis. Het risico op beschadiging tijdens het vervoer van de tegels ligt bij ons, waardoor u verzekerd bent van een onbeschadigde en hoogwaardige antraciet tegel. 

Lees meer over bestellen en verzenden van antraciet tegels

Contactgegevens

Spenkelink Tegels
De Mors 63
7631 BA Ootmarsum

Tel: (0541) 291869
FAX: (0541) 293389
webshop@spenkelink.nl


Onze collectie in het echt bekijken? Kom eens langs in de showroom in Ootmarsum. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit heel Twente, bijvoorbeeld vanuit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Denekamp.

Tegel TOP 5

© 2019 Spenkelink Tegels | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman